Over ons

Smart Engineering Works

BKL is een technisch dienstverlener in mechanica en mechatronica.
We ontwikkelen hoogwaardige oplossingen waarmee klanten slimmer, efficiënter en vooral veiliger kunnen werken: hijs- en hefwerktuigen, industriële modules en machines. Onze diensten omvatten engineering, inspectie, services en productie. Wij leveren diensten voor deelprocessen en totaaloplossingen.

Uw veiligheid, ons DNA
De gebruikers van uw hijs- en hefgereedschap, modules en machines zijn uw medewerkers, uw menselijk kapitaal. Veiligheid is van het allerhoogste belang. Daarom ontwikkelen we gebruiksvriendelijke machines die eenvoudig te bedienen zijn en waarmee je veilig kunt werken. Een veilige werkomgeving bevordert de werklust en betrokkenheid van de werknemers; bovendien is er minder kans op ongevallen en dat komt de bedrijfscontinuïteit ten goede.

Hightech oplossingen
Dagelijks werkt een team van veertig experts aan inherent veilige oplossingen. We zijn wereldwijd actief als OEM-leverancier voor hightechindustrieën zoals ASML, Thermo Fisher en Philips – in principe voor elke organisatie die geen compromissen wil sluiten als het op veiligheid aankomt.

Wilt u meer over ons weten?