Smart engineering met de hoogste veiligheid!

Smart engineering oplossingen bieden veel voordeel. Denk maar aan meer veiligheid voor uw medewerkers, procesoptimalisatie en grotere concurrentiekracht. BKL ontwikkelt oplossingen die aan uw eisen tegemoetkomen. Als technisch dienstverlener verzorgen wij het hele engineeringproces, van de definitiefase tot aan de inbedrijfstelling van het eindproduct. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel; daar wordt gedurende de gehele levenscyclus van het product rekening mee gehouden. Dat is onze engineering service voor hoogwaardig hijs- en hefgereedschap, werktuigen en industriële modules.

Onze projecten

Onze expertise

01.

Veiligheid

Voor BKL is veiligheid van het hoogste belang. Veiligheid is een van de eerste stappen in het ontwerpproces van uw nieuwe product.

02.

Engineering

Smart engineering oplossingen bieden veel voordeel.

03.

Productie

Wie zou u de productie van uw kleinschalige, complexe serie toevertrouwen?

04.

Inspectie

Voldoen uw machines en gereedschappen nog steeds aan de wettelijke normen? Kunnen uw medewerkers ze nog veilig bedienen?

05.

Services

Bent u op zoek naar kennis en expertise buiten uw eigen vakgebied?

Ga de uitdaging aan

Kracht door samenwerking. Onder de naam Anvil Industries bundelen zeven bedrijven hun kennis en ervaring in verspanen, lassamenstellingen en mechanische assemblage. Stuk voor stuk specialisten en als bedrijf uniek, met jarenlange ervaring en expertise. Samen vullen ze elkaar naadloos aan als het gaat om bewerking, seriegrootte, nauwkeurigheid en schaal. Anvil Industries ontzorgt u met hoge leverbetrouwbaarheid. Topprestaties dus, iedere dag opnieuw.

BKL is lid van:

TronAir Service Center

BKL is er trots op een geautoriseerd Service & Repair Center te zijn voor TronAir Ground Support Equipment (GSE).

Wilt u meer over ons weten?