Services

Experts in services

Services voor extra opties
Bent u op zoek naar kennis en expertise buiten uw eigen vakgebied? BKL biedt extra mogelijkheden. Als technisch dienstverlener in mechanica en mechatronica bundelen we kennis en expertise in een breed dienstenpakket.

Wij bieden bijvoorbeeld consultancy, training, onderhoud, reparaties, revisie en gereedschapsbeheer voor uw hijs- en hefgereedschap. Zo kunt u gebruik maken van extra capaciteit om waarde te creëren, de efficiëntie te verhogen en de veiligheid te bevorderen.

Richtlijn voor ons werk is onze passie voor veiligheid. We laten niets aan het toeval over en doen nooit concessies aan de veiligheid. Onze services zijn gericht op het voorkomen van ongevallen en het verantwoord omgaan met (eventuele) risico's.

Consultancy: minder risico's, meer veiligheid
Als u een machine in de EU op de markt wilt brengen, moet u mogelijk voldoen aan de Machinerichtlijn. Hoe gaat u dit aanpakken? Onze consultants helpen u bij het maken van inherent veilige machines; risico's worden beoordeeld tijdens de concept-, ontwerp- en protofasen. Zonodig zullen we risicobeperkende maatregelen opstellen. Wij beschikken over specifieke expertise op het gebied van hijs- en hefwerktuigen en verlenen ook diensten voor niet-handbediende machines.

Opleidingsprogramma's voor verantwoord gebruik
Veilig en verantwoord omgaan met machines vereist speciale vaardigheden. BKL heeft speciale opleidingsprogramma's voor uw medewerkers: intensief, op maat, in uw of ons bedrijf in Nuenen. Uw medewerkers worden in groepen van twee (maximaal vijf deelnemers) geïnstrueerd over risico's en veilig gebruik. Het opleidingsprogramma duurt 1 tot 1,5 dag, wordt gekenmerkt door persoonlijke aandacht en afgesloten met een praktijktest.

Onderhoud: investeren in continuïteit
Hijs- en hefgereedschappen, uitrustingsstukken en machines vereisen incidenteel onderhoud op vaste tijden. BKL biedt garantie. Wij zorgen ervoor dat uw investering altijd in de beste staat verkeert voor een veilige werking. Onderhoud wordt uitgevoerd volgens de specificaties van de fabrikant, indien nodig in overleg met onze engineers. Met een bedrijfswerkplaats en expert-technici zijn we toegerust voor professioneel onderhoud.

Reparaties met een korte opleveringstijd
BKL repareert uw hijs- en hefgereedschappen, apparaten en machines op vakkundige wijze, waarbij we steeds voor ogen houden dat veilig gebruik van het grootste belang is voor uw personeel. De reparatietijden zijn kort en onderdelen kunnen door ons vervaardigd worden. We hebben een eigen werkplaats en onze experts zijn altijd optimaal gefocust op elke opdracht.

Revisie als duurzame oplossing
Overweegt u een nieuwe lease of life voor uw machines? Is updaten een optie voor grotere veiligheid? BKL revisies. Revisie kan economisch aantrekkelijk zijn, hergebruik is in lijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit zou uw duurzame aanpak kunnen zijn.

Toolmanagement: outsourcing loont: outsourcing pays off
Efficiënt beheer draagt bij aan een optimaal gebruik van uw tools. Het zorgt er ook voor dat ze in een uitstekende staat verkeren en veilig kunnen worden gebruikt. Efficiënt gereedschapsbeheer kost tijd en vraagt veel expertise, zeker wanneer u over heel veel gereedschap beschikt. BKL verzorgt het gereedschapsbeheer voor u, biedt maatwerk en garandeert de grootst mogelijke beschikbaarheid.

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden naar wat BKL voor u kan betekenen? We maken graag tijd vrij om met u te praten over de diensten die we bieden.

Wilt u meer over ons weten?